6942888657 Ακαρνανίας 1, Αμπελόκηποι frountzis@hotmail.com
hero image
 
 
 
 
ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
Φρούντζης Δημήτριος | Ηλεκτρολόγος Αμπελόκηποι Αθήνα


Η επιχείρησή μας “ΦΡΟΥΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στους Αμπελόκηπους, μπορεί να αναλάβει άμεσα και αποτελεσματικά οποιαδήποτε υδραυλική εργασία σχετίζεται με τα υδραυλικά της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο μπορούμε να ανταπεξέλθουμε από τις πιο απλές, μέχρι τις πιο σύνθετες υδραυλικές εργασίες. Από την τοποθέτηση ειδών υγιεινής μέχρι και την ανακαίνιση του μπάνιου ή της κουζίνας σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
    Υδραυλικές εγκαταστάσεις
    Υδραυλικές ανακαινίσεις
    Εγκατάσταση - αντικατάσταση σωλήνων
    Υδραυλικές βλάβες
    Παροχές νερού - διαρροές
    Αλλαγές σε καζανάκια, βρύσες, σπιράλ κ.α.
    Τοποθέτηση & επισκευή θερμοσίφωνα
    Τοποθετήσεις ειδών υγιεινής
    Πυρασφάλεια
 
 
Με ένα τηλεφώνημα στο 6942888657
είμαστε κοντά σας για να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας υδραυλικές ανακαινίσεις καθώς και παντός είδους υδραυλικές εργασίες άμεσα, οικονομικά και υπεύθυνα. 

Σε όλες τις εργασίες που πραγματοποιούμε φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
 
 
 
 
 
 
 
 

Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε υδραυλική εργασία επιθυμείτε για τον χώρο σας, εξυπηρετώντας άμεσα τους Αμπελόκηπους και όλη την Αθήνα.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τους Αμπελόκηπους και όλη την Αθήνα.