6942888657 Ακαρνανίας 1, Αμπελόκηποι frountzis@hotmail.com
hero image
 
 
 
 
ΦΡΟΥΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ηλεκτρολόγος Αμπελόκηποι Αθήνα


Η επιχείρησή μας “ΦΡΟΥΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στους Αμπελόκηπους, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 11 χρόνια με ηλεκτρολογικές εργασίες, παρέχοντας ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στους Αμπελόκηπους και σε όλη την Αθήνα.

Ο έμπειρος ηλεκτρολόγος και η ομάδα τους είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη αλλά και για να αναλάβουν με συνέπεια και επαγγελματισμό οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία ή ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Παράλληλα, αναλαμβάνουν υδραυλικές ανακαινίσεις και τοποθετήσεις ειδών υγιεινής σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, καθώς και την συντήρηση και επισκευή παντός είδους κλιματιστικών.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με ένα τηλεφώνημα στο 6942888657
ερχόμαστε άμεσα στον χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε εξειδικευμένες λύσεις για κάθε ηλεκτρολογική ή υδραυλική εργασία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας.

Παρακολουθώντας στενά τις νέες εξελίξεις του χώρου, αλλά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, σας παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, ενώ μπορούμε να δώσουμε εγγυημένες λύσεις σε οποιοδήποτε ηλεκτρολογικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά, ενώ όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται με γνώμονα την ασφάλεια και, πάντα, σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθεσίες των εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων (ΕΗΕ).
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Βασικός σκοπός και πρωταρχικό μας μέλημα είναι η απόλυτη ικανοποίηση κάθε πελάτη. Για αυτό εργαζόμαστε με σεβασμό, συνέπεια και επαγγελματισμό, ενώ είμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε μελλοντική σας ανάγκη.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τους Αμπελόκηπους και όλη την Αθήνα.