6942888657 Ακαρνανίας 1, Αμπελόκηποι frountzis@hotmail.com
hero image
 
 
 
 
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
Φρούντζης Δημήτριος | Ηλεκτρολόγος Αμπελόκηποι Αθήνα


Η επιχείρησή μας “ΦΡΟΥΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στους Αμπελόκηπους, μπορεί να αναλάβει την συντήρηση και την επισκευή κλιματιστικών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στους Αμπελόκηπους και σε όλη την Αττική.

Με συνέπεια και αμεσότητα, ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και σας εξασφαλίζουμε υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης κλιματιστικών υψηλής ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ
Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό έχουμε την δυνατότητα να διαγνώσουμε και να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους βλάβη σε όλους τους τύπους κλιματιστικών μηχανημάτων, ανεξαρτήτως εταιρείας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας και εγκεκριμένα υλικά, σας παρέχει υπηρεσίες επισκευής κλιματιστικών υψηλής ποιότητας.
 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ
Όλα τα κλιματιστικά χρειάζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα προληπτική συντήρηση. Η συντήρηση των κλιματιστικών μονάδων είναι μια πολύ σημαντική εργασία τόσο για την ασφάλεια των μηχανημάτων όσο και για τη προστασία της προσωπικής υγείας των ανθρώπων που τα χρησιμοποιούν.

Είμαστε στην διάθεσή σας και με ένα τηλεφώνημα θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας προκειμένου να πραγματοποιήσουμε την συντήρηση του κλιματιστικού σας και να σας εξασφαλίσουμε εγγυημένα αποτελέσματα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η καθαρή και επαγγελματική εργασία, το εγγυημένο αποτέλεσμα και οι προσιτές τιμές αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για εμάς και μας βοηθούν ώστε να χτίσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τους Αμπελόκηπους και όλη την Αθήνα.