6942888657 Ακαρνανίας 1, Αμπελόκηποι frountzis@hotmail.com
hero image
 
 
 
 
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ
Φρούντζης Δημήτριος | Ηλεκτρολόγος Αμπελόκηποι Αθήνα


Η επιχείρησή μας “ΦΡΟΥΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στους Αμπελόκηπους, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας παντός είδους ηλεκτρολογικές εργασίες.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις για οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Η κάθε ηλεκτρολογική εργασία που φέρνουμε σε πέρας αποτελεί κεφάλαιο εμπιστοσύνης και σας εγγυόμαστε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τη μελέτη, την κατασκευή και την συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και βιομηχανίες.
 

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

Χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αλλαγή ή και επισκευή του ηλεκτρολογικού πίνακα της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 

ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Αναλαμβάνουμε την μελέτη, την επίβλεψη και την εγκατάσταση φωτισμού σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Φωτισμός led, ασφαλείας, φωτισμός εξωτερικού χώρου κ.α.
 
 
 
 
 
 
 
 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ - ΣΧΕΔΙΑ ΔΕΗ
Αφού προηγηθεί έλεγχος της ηλεκτρικής εγκατάστασης που πρόκειται να ηλεκτροδοτηθεί και εφόσον τηρούνται όλες οι τεχνικές προδιαγραφές για την σωστή και ασφαλή λειτουργία της, πραγματοποιούμε έκδοση σχεδίων - πιστοποιητικών ΔΕΗ παντός ισχύος.
 

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ
Είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο για να αποκαταστήσουμε οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη με συνέπεια και άριστο επαγγελματισμό. Αντιμετωπίζουμε από μικρά μέχρι μεγάλα ηλεκτρολογικά προβλήματα στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 

ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ
Οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι αναλαμβάνουμε έργα δομημένης καλωδίωσης και δικτύων υπολογιστών σε επιχειρήσεις κάθε είδους καλύπτοντας τις ανάγκες της για ενδοεπικοινωνία μεταφέροντας εικόνα, φωνή και δεδομένα.
 
 
 
 
 
 
 
 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση αλλά και την επισκευή συστημάτων ασφαλείας προκειμένου να είστε σίγουροι ότι ο χώρος σας να είναι ασφαλής.
 

ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ
Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, μπορούμε να αναλάβουμε την μελέτη και την τοποθέτηση θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων, καθώς και εργασίες επισκευής.
 

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ
Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις του χώρου, μπορούμε να σας προτείνουμε σύγχρονες και πρακτικές λύσεις που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και απλή.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΚΟΜΑ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Διαρροή ρεύματος
  Αλλαγή ρελέ ασφαλείας  
  Εγκαταστάσεις πυρανίχνευσης  
  Εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα 
  Επισκευές οικιακών ηλεκτρικών συσκευών  
  Επισκευή ηλεκτρικών συσκευών  
  Επισκευή ηλιακού θερμοσίφωνα  
  Επισκευή θερμοσίφωνα  
  Οπτικές ίνες  
  Σύνδεση κουζίνας  
  Σύνδεση πολύφωτου  
  Σύνδεση ψυγείου  
  Τοποθέτηση απορροφητήρα  
  Τοποθέτηση θερμοσίφωνα  
  Τοποθέτηση θερμοσυσσωρευτών 
  Τοποθέτηση δορυφορικής κεραίας  
  Τοποθέτηση επίγειας ψηφιακής κεραίας 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τους Αμπελόκηπους και όλη την Αθήνα.